TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz il binasında Nevşehirli vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Halk gününde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Açıkgöz, vatandaşların öneri, talep ve şikâyetleri ile tek tek ilgilendi. Açıkgöz, “Parti İl Binamızda halk günü uygulamasında vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Milletimizin yanında olmayı büyük bir şevkle sürdüreceğiz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir İl Başkanlığımızda teşkilatımızla, hemşerilerimizle bir aradayız. Hemşerilerimizin dilek ve temennilerini dinliyor; teşkilatımızla istişarelere devam ediyoruz" dedi.

AK kadrolarlar ile birlikte Nevşehir'in sosyal ,kültürel ve ekonomik anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Benim vatandaşımla ilgilenmeyen yönetici vebal altındadır’ sözlerini hatırlatarak, Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için bu tür buluşmalarla vatandaşları dinlemeyi sürdürüyoruz. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit ederek çözüme kavuşturmuş oluyoruz.


Vatandaşlarımızın şehrimizde yapılan çalışmalar, yatırımlar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını da kısa sürede sonuçlandırılmasın dan daha çok mutlu oluyoruz. Talep doğrultusunda gelen sorunları çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız. Elhamdülillah, Hükümetimiz tüm sıkıntıları çözebilecek, tüm ihtiyaçları giderebilecek güçtedir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Nevşehirli tüm vatandaşlarımızın yanındayız yanında olmayı da büyük bir şevkle sürdüreceğiz. Biz bu milletin efendisi değiliz, biz bu milletin hizmetkârıyız” diye konuştu.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile bire bir görüşüp isteklerini, dertlerini ve beklentileri ilk ağızdan ileten vatandaşlarımız ise, ’Milletvekilimizin yapmış olduğu bu uygulamadan dolayı çok memnunuz. En azından vatandaşın derdini sıkıntısını birebir görüşüp ve çözüm araması bizleri mutlu ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. diye konuştular.