AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Hatay Altınözü'nde Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezine Ziyaret Etti.

Suriyeli misafirlere verilen hizmetler hakkında bilgi alan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ​​​​“Bizlerin temennisi Suriye’de bir an önce iç savaşın bitmesidir. Tekrardan aileleriniz ile birlikte yurdunuza dönmenizi temenni ediyoruz. Gelecekte Türkiye ve Suriye arasındaki dostluk köprüsünü sizler kuracaksınız. Yarın sizler Türkiye’yi ve Türk İnsanını en iyi şekilde anlatacaksınız. Burada kaldığınız süre içerisinde Türk insanının sizlere göstermiş olduğu misafirperverliğini anlatacaksınız. Bizlerin bir kardeş olduğunu, iyi günde kötü günde birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu Suriyeli kardeşlerimize sizler anlatacaksınız. Biz sizleri çok önemsiyoruz. Sizler bizim misafirimizsiniz.” dedi.

Açıkgöz, Yetim Merkezi’ni gezerek, buradaki çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Açıkgöz, kamp içerisinde bulunan kimi annesini, kimi babasını kaybetmiş çocuklar için yapılan Yetim Merkezi’ni ziyaret etti ve buradaki çocuklarla sohbet etti. Buradaki çocuklara çeşitli hediyeler verdi.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, "Hatay/Altınözü’ndeyiz. AFAD Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezinde bulunan misafirlerimizin imkanları ve durumları hakkında bilgi alıyoruz. Mazlumların sığınağı Türkiye’ye, mazlumların gür sesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’a konuklarımızın sevgileri ve muhabbetleri görülmeye değer.Türkiye mazlum coğrafyaların sığınağı; ümmetin lideri Cumhurbaşkanımız Erdogan mazlumların gür sesidir." dedi.

Açıkgöz, AFAD Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezimizde misafir olan çocuklarımıza oyuncaklarını hediye ediyoruz. Gözlerindeki mutluluk ve samimiyet tüm iyiliklere bedel...İnsanlığın emaneti çocuklarımıza ev sahipliği yapan sevgi ve hoşgörü şehri Hatay’dan tüm mazlumlara selam olsun.