Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım'a destek için İstanbul'a çıkarma yaparak adeta karargah kuran AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, tüm mesaisini İstanbul'da bulunan Nevşehirli hemşehrilerine ayırıyor. İstanbul'da yaşayan Nevşehirliler ile görüşmeler, istişareler ve ziyaretler gerçekleştiren Açıkgöz, hemşehrilerinden destek istiyor.

İstanbul'un farklı semtlerinde hemşehrileri ile buluşan, özelikle de Nevşehirlilerin kurmuş olduğu sivil toplum kuruluşları, dernekler ve Nevşehirli esnafları ziyaret ederek bire bir temas kuran ve telefon görüşmeleri gerçekleştiren Milletvekili Açıkgöz, Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım'a destek için çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor.

Yıldırım, 'İstanbul için en doğru karar...'

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz çalışmalara ilişkin yaptığı değerlendirmesinde;"  'Binali Yıldırım kendini kanıtlamış, büyük hedefleri olan, İstanbul halkına en iyi hizmeti verecek isimdir. İstanbulda yaşayan Nevşehirli hemşehrilerimiz ve tüm İstanbul halkının teveccühü ile 23 Haziran'da işi ehline teslim edeceğine inanıyoruz, İstanbul'a hizmetin en iyisini sunacak olan Başkanımız Binali Yıldırım bey ile İstanbul'daki tüm vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacaktır. İstanbul'da yaşayan Nevşehirli hemşehrilerimiz ve tüm İstanbul ile el ele gönül gönüle bir ve beraber olacağız. Binali Yıldırım İstanbul için en doğru karardır. Kazanan İstanbul ve demokrasimiz olsun." ifadelerini kullandı.

23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde İstanbul'da ikamet eden Nevşehirli hemşehrilerini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ün, seçime kadar İstanbul'daki yoğun programının süreceği bildirildi.

Nevşehirli STK'larla Gönül Buluşması ve YILDIRIM Destek...!

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 23 Haziran İstanbul Seçimleri Öncesi İstanbul'da Bulunan Nevşehirli Stk Temsilcileri ve hemşehrileri İle Bir Araya Gelerek, Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi.

Nevşehir Özyayla Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Derinkuyu Suvermez Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Nevşehir, İstanbul, Türkiye sevdalısı kadirşinas hemşerilerimizle ve dernek başkanlarımızla bir araya geldik.‬  ‪“Millete hizmet yolunda birlikten başka çabamız olmaz; konuşuruz, halleşir, işleri düzeltiriz. İstanbullular İstanbul için vatandaşlık görevini yine sandığa giderek yapacaktır.”‪Bir olacağız ,iri olacağız,diri olacağız hep birlikte İstanbul olacağız,aziz milletimiz kazanacak.‬ ‪Yaparsa Binali Yıldırım Yapar" dedi.

Ardından Avcılar’daki Nevşehir Kapadokya Kültür ve Dayanışma Derneğinde Ürgüp Bahçeli, Ayvalı ve diğer Nevşehir köylerinden gelen hemşerileri ile bir araya gelen Açıkgöz; “Nevşehir, tüm desteği ve coşkusuyla 23 Haziran’da Binali Yıldırım’ın yanında. Dünyada başka bir İstanbul yok; İstanbul Daha da Güzel Olacak “ ifadelerine yer verdi.

En son Kurugöllüler derneğinin piknik şölenine katılan Milletvekili Açıkgöz; "Kurugöl Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Piknik Şöleninde hemşerilerimizle 7’den 70’e buluştuk.‬ ‪“Gönül insanı Binali Yıldırım ile 23 Haziran’da İstanbul Gönül Belediyeciliği’ne hazır. Nevşehir tek yürek, Binali Yıldırım’a tam destek” dedi.