TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, referandum çalışmaları kapsamında il genelinde çalışmalarını sürdürürken, davet edildiği ev toplantılarında da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak 16 Nisan günü EVET oyu verilmesi gerektiğini anlatıyor.

Yaklaşık 3 haftadan buyana Nevşehir’de referandum çalışmalarını sürdüren ve bu süre içerisinde Kanada ve Batman'ı da sıkıştıran Milletvekili Açıkgöz, ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin yanı sıra ev ev dolaşarak halkla birebir temas sağlıyor. Günün bir bölümünü esnaf ziyareti, bir bölümünü de  STK’lara ayıran Açıkgöz, akşamları da ev ziyaretleri gerçekleştirerek, 16 Nisan’da yapılacak referandumda güçlü ‘evet’ çıkması için destek istiyor.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cevher Dudayev Mahallesinde ki esnaf ve ailelerinin hazır bulunduğu ev ziyaretinde, referandum ile ilgili açıklamalar yaptıktan sonra güçlü bir Türkiye için EVET denilmesi gerektiğini hatırlattı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan referandumun Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “AK Parti, ‘dünya beşten büyüktür’ dedi, ‘sözde, kararda milletin’ dediği için partiyi kapatmaya çalıştılar. Bizden önce yargının, asker içerisine sızmış olan bazı alçakların yapmış oldukları müdahalelerle iktidarları devirdiler. Milletin vermiş olduğu kararı içlerine sindiremeyenler bazı muhalif kesimler, Menderes’in hükümetini alaşağı ettiler. Dediklerinin hiçbir zaman olmayacağına kani oldukları için, ‘millet zaten bizi iktidara getirmez diyorlar’ bu sefer ‘ordu göreve’ diyerek, ordu içerisindeki bazı gafilleri de devreye koyarak, milletin iradesine ipotek koyuyorlardı. Bugüne geldiğimizde Recep Tayyip Erdoğan 15 yıldır bu ülkede güzel hizmetler yapıyor. Güzel hizmetler yapıyoruz ama bir bakıyorsunuz yargı darbesi için düğmeye basmışlar, bir bakıyorsunuz sokakları kan gölüne çevirerek düğmeye basıyorlar. Anarşiyi, terörü kışkırtıp, onlardan kaos üreterek, ülkeye birilerinin müdahale etmesine vesile olmasını arzu ediyorlar. Milletin iradesinin üzerinde başka bir otoritenin olmaması için bu değişikliğe gerek vardı. Milletimizin dua ve destekleriyle 16 Nisan’da milletimiz kendi iradesine ipotek koymak isteyenlere ders verecek” dedi.


Açıkgöz: "Nevşehir EVET diyor...!"

Nevşehirli Vatandaşlardan 16 Nisan’da yapılacak referanduma güçlü destek isteyen Açıkgöz, "Batı, sözde demokrasi söylemleri ile ancak kendisini kandırıyor. Milletimiz, egemenliğini tescilleyecek. Artık 'hasta adam Avrupa'. Güçlü Türkiye'nin önünde duramayacaklar. Vesayet dönemleri 16 Nisan'da EVET oyları ile tamamen bitecek. Her gün gelişen dünyada  yeni şartlara uygun daha etkin,daha dinamik bir yönetim sistemine, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyaç var. Büyüyen Türkiye için, İstiklal için, İstikbal için, daha fazla refah için, daima millet kararımız EVET." dedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün ev ziyaretine AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'de eşlik etti.