AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere futbol topu dağıttı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Birlik Vakfı ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Başkanı Muzaffer Leblebici ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru beraberinde Nevşehirspor Yönetimi, Nevşehirspor GK. Teknik Direktörü Mesut Demiroviç ve futbolcularla birlikte Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere futbol topu dağıttı.​


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Öğrencilere bol bol spor yapmaları, kitap okumaları, sağlıklı beslenmeleri ve derslerine iyi çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Açıkgöz, öğrencilere yaptığı konuşmasında; Şimdi sizler çok güzel sınıflarda, modern ortamlarda derslerinizi görüyorsunuz, kitaplarınız ücretsiz dağıtılıyor. İkinci sömestrde okul sütü projesi devam edecek. Üzüm projesini de bakanlığımıza sunduk. Kabul edilirse üzüm de dağıtacağız. Fatih Projesi çerçevesinde akıllı tahtalarımız takılıyor. Tablet dağıtımları devam edecek. Manevi değerlerine bağlı, özgüveni yüksek, geçmişini bilen ve bugünü analiz edebilen bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Osmanlı Türkçesini hepimiz öğrenmeliyiz. Tarihimizi kendimiz okuyabilmeliyiz” dedi. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver; “Gençlerimiz, ‘Türkiye’nin 2023 vizyonuna biz nasıl katkı yapabiliriz’i düşünerek hedeflerinizi doğru belirleyin. Sadece para kazanma, sadece itibar, şan, şöhret etiket olarak düşünmeyin. Hedeflerinizi memleketimize, milletimize daha iyi nasıl hizmet edebilirizin cevabı olarak oluşturmanızı tavsiye ederim. Göreceksiniz ki, hedef koyduğunuzda Cenab-ı Hak o doğrultuda yolunuzu açacaktır.” dedi. Tanrıver, Geleceğimizin teminatı sizler burada geçirdiğiniz günlerin kıymetini bilin ve arkadaşlıklarınızı geliştirin. Fotoğraf çektirin ve bunları saklayın. Çünkü burada edindiğiniz arkadaşlıklar kardeşten bile ileridir" diye konuştu.


Birlik Vakfı Başkanı Muzaffer Leblebici'de Öğrencilere iki önemli tavsiyede bulundu.
Leblebici, Benim size ilk tavsiyem okuyun. Şimdi sizlere aileniz, öğretmenleriniz okuyun, okuyun, okuyun diyor. Ama bunun farkını zamanı geldiğinde emsallerinize, rakiplerinize karşın ne önemli olduğunu anlayacaksınız. Zaten kitabımızda bunu söylemiyor mu?. Oku ki, nereden geldin, ne amaçla geldin öğren demiyor mu?”. İkinci tavsiyemde mutlaka spor yapın.  diye konuştu. 

Mutlaka Spor Yapın!

Gençlere hareketli bir yaşam sürmeleri konusunda uyarılarda bulunan Leblebici, sözlerine şöyle devam etti: “Her gencimizin küçük yaştan itibaren sporu alışkanlık haline getirmesini tavsiye ediyoruz. Ne yaparsanız yapın ama bir sporu yapın, bunun yanında hareketli bir hayat sürün" dedi.


Öğrenciler Milletvekili Açıkgöz, İl Başkanı Tanrıver , Birlik Vakfı ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Leblebici ile Nevşehirspor'un başarılı golcüsü Wetson Quisi'ye büyük ilgi gösterdiler.