Maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; semaya açılan dua elleri, kılınan teravih namazları, okunan Hatim-i Şerifler ile bereketli geçirdiğimiz Ramazan ayının sevinci olan Ramazan Bayramı’ nızın hayırlara vesile olmasını dilerim.
 
Zulümlerin ve zalimlerin son bulduğu; vatanımızda, yakın coğrafyamızda, Türk-İslam aleminde ve tüm dünyada birlik, beraberlik, huzur, güven ve istikrar ortamının hakim olduğu, dargınların barıştığı, hoşgörülü nice bayramlara ulaşmayı Yüce Mevla’ dan niyaz ederim.
 
Vatanımız ve milletimiz için üstün fedakârlık gösteren aziz şehitlerimize Allah’ tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı; kahraman gazilerimize de acil şifalar dilerim.Kahraman milletimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin; terörle ve terör yandaşlarıyla kararlı mücadelemizde göstermiş oldukları cesaret, kahramanlıkları için minnetlerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyorum.
 
         Doğasıyla, tarihiyle, yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle, balonlarıyla, ören yerleriyle, peribacalarıyla; sıcak, içten, samimi insanlarıyla, dünyada eşi ve benzeri bulunmayan güzel atlar diyarı Kapadokya'mıza tüm eş ve dostlarımızı, yerli ve yabancı konuklarımızı bekliyoruz.


Mübarek Ramazan Bayramı’ nızı kutlar; şehrimize, ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlık âlemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, saygılarımı sunarım.
Selam ve dua ile…
 
Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili

TBMM Başkanlık Divan Üyesi