AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz  Teşekkür Mesajı Yayımladı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 7 Haziran Genel Seçimleri dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınladı. 

"Geride bıraktığımız seçimlerde tüm hemşehirlilerime teşekkür ediyorum" diyen Milletvekili Açıkgöz, 25'nci dönemde Nevşehir'e hizmet etme imkanını sağlayan tüm AK Partililere teşekkürlerini ilettiğini bildirdi.

Milletvekili Açıkgöz, yeni dönemde Nevşehir ve ülkemiz  için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini kaydetti. Bugüne kadar olduğu gibi her zaman halkın iradesine saygılı olduklarını vurgulayan Milletvekili Açıkgöz, milletimizin huzur ve refahı için çalışmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

"Nevşehirli hemşerilerime teşekkür ediyorum"

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 7 Haziranda tecelli eden milli iradeye saygılı olduklarını kaydederek, ‘Söz ve Karar Milletindir.’ dedi. Açıkgöz, ‘Bize teveccüh gösteren, oy ve dualarıyla destek veren, Nevşehirlilere minnettarız!’ vurgusunu yaptı.

Mustafa Açıkgöz, gerek partimiz terbiyesi gerekse inancımız gereği Nevşehir şuuru ve ruhundan asla taviz vermeyeceklerini, siyasette kendilerine verilen görevi bir Nevşehirli sorumluluğu bilinci içinde yerine getireceklerini ifade eden Açıkgöz, “Acıgöl'den Avanos'a, Derinkuyu'dan Hacıbektaş'a,Gülşehir’ den Kozaklı'ya, Ürgüp'e kadar Nevşehir’in her ilçe ve köyünün hizmetinde olacağız. Yol haritamız Nevşehir vicdanı, ufkumuz Nevşehir irfanıdır. Allah utandırmasın, mahcup ettirmesin.” dedi.

Teşkilatımıza Teşekkürler

7 Haziran Milletvekili genel seçimleri sürecinde mensubu olmaktan onur duyduğum AK Parti camiasına ve şahsıma gösterdikleri teveccühten dolayı baba ocağım Nevşehir’e, çok değerli hemşerilerime, gece gündüz demeden; ailesinden, işinden, eşinden, çocuklarından fedakârlık ederek her an yanımızda olan, emek veren dava arkadaşlarımıza, AK Parti teşkilatlarımıza, Nevşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il Genel Meclisi Başkanımıza ve İl Genel Meclis üyelerimize, AK Parti Nevşehir il başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, vefakâr kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, köy ve mahalle temsilcilerimize tüm yönetimlerimize ve misafirperver muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

7 Haziran seçimlerinin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor selam, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Son olarak unutulmasın ki ;

Bizim için önemli olan milletin takdiridir!

Milletimiz, iradesini ortaya koymuştur. Bizler hoşgörünün, insanlığa saygının, millet ve devlet çıkarının üstünlüğünden yana oluruz; zalimin ve zulmün karşısında ise elif gibi dimdik dururuz!

Sakın karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılmayınız. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki

 

"Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır

Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır

Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır

Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır

Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır

Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır

Sendan ümit kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır

Sevgili

En sevgili

Ey sevgili"

Dua ve selam ile...

 

AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AÇIKGÖZ