Türkiye'den Hudayi Vakfı'na bağışlanan Vekalet kurbanları gözlemciler nezaretinde Uganda'daki ihtiyaç sahibi Müslümanlara ulaştırılıyor...

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz’ün oğlu Av. Mehmet Açıkgöz, Aziz Mahmud Hüdayi vakfıyla gözlemci olarak gittiği Uganda’daki müslüman kardeşlerimize Türkiye’den uzanan yardım köprüsü ile kurban dağıtımında bulundu.

Uganda'dan Nevşehir halkına seslenen Milletvekili Açıkgöz'ün oğlu Mehmet Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Bugün bayramının üçüncü günü. Uganda’da 41 büyükbaş hayvanı kurban etmek için ekibimizle beraber hazır bulunmaktayız. Bugün bu vesile ile şanlı bayrağımızı buralarda dalgalandıran ve mazlumların yüzünü güldüren vakfımız ve bütün yardımsever Müslümanlardan Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz hepsine. Uganda'dan tüm Türkiyemize ve memleketim Nevşehir'e hayırlı bayramlar. Selam ve dua ile" dedi.

‪‘Paylaştıkça, Bereketlenir’‬
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz'de; "‪Kurban vekaletlerinizi yerine ulaştırmak için Hudayi Vakfı aracılığıyla Uganda’da toplam 346 büyük baş kurban emanetlerine vekalet eden oğlum Mehmet Açıkgöz’e ve vakıf insanlarımıza teşekkür ediyorum. ‬‪Mazlumların umudu Türkiye’den selam olsun" dedi.

Bizde, FİB Haber Merkezi olarak "Bu Mübarek Kurban Bayramında dünyanın dört bir tarafına Türkiye'den hayırseverlerimizin yardımlarını ulaştıran Hudayi Vakfının tüm gönül erlerine ve örnek bir çalışmaya imza atan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün evladı Mehmet Açıkgöz'e teşekkür ediyor, hayrılarının kabulünü diyoruz. Allah kendilerinden razı olsun"