AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, “24 Haziran’da yapılacak olan seçimler ülkemiz geleceği açısından hayati anlam ve öneme sahiptir” dedi.

Gençlere 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgu yapan Açıkgöz, “24 Haziran seçimi, Çanakkale ruhu ile milli birlik penceresinden bakılacak bu bağlamda ülkemiz ve milletimiz adına tarihi bir seçimdir” dedi. 

İftar sonrasında merkez 2000 Evler mahallesinde bulunan kafeleri gezerek Üniversite öğrencisi gençlerle bir araya gelen 27. Dönem Milletvekili Adayı Açıkgöz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacağız, bu kapsamda gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güçlü millet, güçlü Türkiye ve güçlü meclis için 24 Haziran seçimleri bir dönüm noktasıdır.  Bu seçimler bizim, siz gençlerin, çocuklarımızın ve bizden sonra gelecek olan kuşaklar için oldukça önemli bir seçim. Bu seçimde iyi düşünüp iyi tartmalıyız. Ülkemizin geleceğini bu seçimler belirleyecektir. 24 Haziran‘da yapacağımız tercih bir Türkiye tercihi olacaktır. Sadece bir siyasi partiyi tercih etmekten ziyade, geleceğimizi tercih edeceğiz. Bu nedenle siz değerli genç kardeşlerimizin destekleri bizler için çok önemlidir” dedi.
 

Açıkgöz; "2000 Evler Mahallemizdeki kafeleri ve öğrenci kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. “AK PARTİ döneminde 10 kişiden 1’i üniversiteye girebiliyordu. Şimdi tamamının girme şansı var, üniversite yavrularımızın ayağına gidiyor. Kaliteli eğitimin devamı için Şimdi Vakit Türkiye Vakti “ dedi.

Yaklaşık 19 gün sonra yapılacak olan seçimlerde, yeni bir dirilişin ve yeni bir Türkiye'nin sabahına 25 Haziran'da hep birlikte uyanacaklarını ifade eden Milletvekili Açıkgöz “Tüm AK Parti teşkilatları olarak, bu şuurla biz milletvekili adaylarıyla, eskileriyle, yenileriyle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle sahadayız, çalışıyoruz. Bizim Nevşehir gezilerimizde izlenimlerimiz şu; Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımız ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında.  Allahın izni ile Yüce Milletimiz, ülkemiz üzerinde kurulmaya çalışılan kumpasları sandıkta bozacaktır. Buna olan inancımız tamdır. Seçim ziyaretlerimizde de Nevşehirli hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza ve partimize verdiği büyük teveccük destek ve dualarını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. 

Ben inanıyorum ki her zaman olduğu gibi en güçlü desteklerin başında Nevşehir'imiz gelecek. Bundan önce 12 seçimde nasıl sonuç alınmışsa 13’üncü seçimde de aynı sonucu hep birlikte yaşayacağız. Türkiye'nin önü açılmış olacak. Vakit Sahur Vakti Vakit Güçlü TÜRKİYE Vakti”. Bu vesile ile Milletimizin Lideri
Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN, 8 Haziran 2018 Cuma günü saat 13.30’da Nevşehir’imizi onurlandırarak hemşerilerimizle buluşacak. Bu büyük buluşmaya siz değerli genç kardeşlerimizi bekliyorum" diye konuştu.