TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak için AK parti Nevşehir il binasında vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Nevsehir İl Başkanlığımızda hemşerilerimizin isteklerini ve temennilerini dinliyor; çözüm önerileri konusunda istişarelerimize devam ediyoruz.
Vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek çözüm bulmaya çalışan Açıkgöz, tek tek vatandaşları dinleyerek sorunlarını not etti. Bir gününü partide Nevşehirlilere ayıran TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ​, "İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm bulmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tek amacımız ilimizin daha modern ve yaşanabilir bir hale getirerek hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek. Bunu sağlamak için de hemşehrilerimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan mevcut yatırımları takip ediyor bir yandan da yeni yatırımlar için gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin mutluluğu her şeyden önce gelir" ifadelerinde bulundu.