TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen  Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye verdiği müjdeler için teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "İlimize teşrifleri ve tarıma teşvikleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Hemşerilerimizle, çiftçilerimizle bugün müjdelerimizi paylaştık. Kalkınma, yerelden genele başlar. Milletimizin desteğiyle 31 Mart’ta her alanda büyüyen, gelişen, üreten Nevşehir için AK parti diyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi heyecanımıza ortak olmak, gücümüze güç katmak için bugün şehrimizi teşrifleriyle onurlandıran Değerli Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli'ye ziyaretleri, tarıma teşvikleri, destekleri ve müjdeleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Halkımız inanıyorum ki 31 Mart’ta hiçbir projesi olmadan, sadece hamasi söylemlerle nutuk atanlara değil, kentimizin ve ülkemizin geleceğine hizmet eden, gönül belediyeciliği ortaya koyan AK kadroları yine iş başına getirecektir” dedi. 

İşte Bakan Pakdemir'nin Nevşehir'e müjdeleri;

Nevşehir’de;

✅8 Bin Dekar 

arazide çalışma yaparak, 

✅580 Bin Fidan 

dikiyoruz.

Hayırlı olsun.

Nevşehir’de orman köylerinde yaşayan;

✅35 Aileye 
✅450 Bin TL 

“Orköy Kredisi ve Hibe Desteği” veriyoruz. Hayırlı olsun.

1,5 Milyar TL’lik IPARD Kırsal Kalkınma Hibe Paketi’ni açıkladık.

✅Hayvancılık
✅İşleme ve Pazarlama

yatırımlarına %40 ila %70 arası hibe desteği sağlıyoruz. 

Hayırlı olsun.

Nevşehir’de kurduğumuz;

✅5 Bal Ormanına 
✅30 Bin Adet Lavanta 

dikerek orman köylülerimize bal üretiminde ek destek sağlıyoruz.