Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamında Yozgat'ta parti teşkilatını ziyaret etti.

Yozgat İl Başkanlığında AK Parti Teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında Yozgat’tayız. ‪“Teşkilatımızın tüm mensuplarıyla, gönüldaşlarımızla ülkemize ve milletimize hizmet yolunda her günü, her saati, her dakikayı değerlendirmeye çalışıyoruz. Biz; milletine sevdalı,Türkiye sevdalısı bir partiyiz.” dedi.

Açıkgöz, "Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında Ak Parti Yozgat İl Başkanlığımızda ilçe teşkilatlarımızla tek tek istişarelerimize devam ediyoruz. ‪“Milletimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde durmak yok çalışmaya devam, her şey güçlü Türkiye için.." Formun Üstü

GÖNÜLLERE GİRİN UYARISI 

Yozgat'ın bugüne kadar hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde büyük destek verdiğini belirten AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti teşkilatlarının her zaman sahada ve seçimlere hazır olduğunu vurguladı. Milletvekili Açıkgöz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce belediye başkanlarına yaptığı, "Gönüllere girin" uyarısını dile getirdi.