Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kırşehir ve Kırıkkale'den sonra bugünde yerel seçimler kapsamında Yozgat ilinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, yerel seçim çalışması kapsamında Yozgat il merkezinde Ak Parti teşkilatı ile vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz; "Yozgat İl Başkanlığımızda teşkilat üyelerimizle istişare toplantılarımıza devam ediyoruz.‬ ‪“AK Parti milletimizin teveccühü ile milletimize hizmet etmektedir. Büyüyen, gelişen Yozgat; güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz.”dedi.

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Yozgat iline giden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Yozgatlı hemşerilerimizi Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında ziyarete devam ediyoruz.“Milletimizin desteği yanımızda oldukça hem sandıkta hem sahada hem de büyüyen Türkiye’nin karşısında kimse duramaz. Türkiye büyüyecek, milletimiz kazanacak.” dedi.