AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, 26. Dönem 2. Yasama Yılının başlaması dolayısıyla bir açıklama yaparak yeni yasama yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Türkiye’nin, temel hak ve özgürlükleri koruyan, vatandaşlarıyla ilişkilerinde tam eşitlik ilkesine bağlı kalan, eksiksiz bir demokrasi ülkesi olmakta kararlıolduğunu söyledi.

Açıkgöz , “Bütün dünyanın gıpta ile baktığı bir Türkiye inşa edilirken barış, huzur ve kardeşliğimiz, güven ve istikrarımıza, kastetmek isteyen şer güçler vardır. Ancak bunların hevesleri kursaklarında kalacaktır” dedi.

Açıkgöz, “Türkiye , ‘Hâkimiyetin kayıtsız, şartsız millete ait olduğu’ fikrini içine sindiren, temel hak ve özgürlükleri koruyan, vatandaşlarıyla ilişkilerinde tam eşitlik ilkesine bağlı kalan, eksiksiz bir demokrasi ülkesi olmakta kararlıdır. Türkiye, tarihi, kültürel, ekonomik nedenlerle bulunduğu coğrafyanın merkez ülkesidir. Bütün dünya bir şekilde küresel, ekonomik sıkıntılarla uğraşırken, Türkiye bütün dünyada dikkatle izlenen yenilenmelerin, silkinişin, tazelenmenin, hedeflerini büyütmenin, kalkınmanın, en parlak örneğini vermektedir. Bu bağlamda Türkiye’nin kendi bölgesinde ve dünyada düzen kurucu bir aktör haline gelmesi, artık bir tercih meselesi değil tarihi bir zorunluluktur. Bütün dünyanın gıpta ile baktığı bir Türkiye inşa edilirken barış, huzur ve kardeşliğimiz, güven ve istikrarımıza, kastetmek isteyen şer güçler vardır. Ancak bunların hevesleri kursaklarında kalacaktır” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz, açıklamasına şöyle devam etti:

“Biz yekvücuduz. Sarsılmaz bir kardeşlik iklimine sahibiz. Çünkü biz birlikte Türkiye’yiz. Şehitlerimizle, Gazilerimizle, Türkiye’yiz. Türkülerimizle, şarkılarımızla, halayımız, horonumuz, zeybeğimizle Türkiye’yiz. Ortak kaderimiz, ortak ideallerimiz, ortak geçmişimiz ve ortak mutlu geleceğimizle Türkiye’yiz. Bu düşüncelerle ve umutlarla Yeni Yasama yılına başlarken Ülkemizin AK Partiiktidarıyla emin ellerde olduğunu bir kez daha teyit ediyor. 26. Dönem 2. Yasama Yılımız hepimize hayırlı olsun.

Ülkemize esenlikler getirsin. Nevşehirli Hemşerilerime saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.