AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ, M. Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti,  sınıflarını gezerek öğrencilerle sohbet eden Açıkgöz, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin aldığı eğitimle ve ilimle tüm ülkenin, insanlığın ve bütün İslam dünyasını umudu olacaklarını söyledi.

İmam Hatip'li öğrencilerinin en büyük idealinin insanlığa faydalı olmak olduğunun altını çizen Milletvekili Açıkgöz "Allah hepinize zihin açıklığı versin, sizlerle gurur duyuyorum ben de bir dönem bu sıralardan geçtim ve eğitimimi tamamladım, şimdi karşınızda milletvekili olarak bulunuyorum. Sizler de memleketine ve insanlığa faydalı bireyler olarak büyük başarılara imza atacaksınız" dedi.

 M. Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu'ndan Büyük Başarılar Bekliyorum.

Milletvekili Açıkgöz " Nevşehir M. Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu eğitim seviyesi ve olanakları ve özel okulları aratmayacak kalitede eğitimi ile dikkat çekecek başarılara imza atacak, Nevşehir İHL'den hukuk fakültelerine, mühendislik ve tıp fakültelerine giden ve büyük başarılar kazanan öğrencilerimiz çıkacak buna inanıyorum, bu başarıyı kazanacağınızı ve memleketinize faydalı bireyler olacağınızı gözlerinizde görüyorum."dedi. Büyük başarıların özel çaba sarf edilerek elde edilebileceğini belirten Açıkgöz sözlerini şöyle sürdürdü. " Sizin başarınız çok önemli ama birinci önceliğimiz iyi birer insan olmak.  İmam Hatip Ortaokullarında toplum için fedakarlık yapabilecek,  ülkesi için her zaman,  her türlü zahmete katlanabilecek nesiller yetiştirmek en önemli hedeftir. Bugün iyi yetişmiş bir gencimiz yarının çok iyi bir annesi, babası, siyasetçisi, yöneticisi olacaktır. Onun yetiştireceği çocuklar da topluma faydalı insanlar olacaktır. Dolayısı bugün aldığınız eğitim çok büyük önem taşıyor. Sizlerin başarısı bu yüzden çok önemli, başarılarınızı takip ediyorum,  Allah yardımcınız olsun" dedi.

Türkiye'nin Hedefleri Büyük, Öğrencilerimiz de Büyük Düşünmeli.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  M. Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu'nda yaptığı ziyarette, öğrencilere gelecek vizyonlarının ve ülkelerine katkı sağlamak adına misyonlarının neler olması gerektiği anlattı, Açıkgöz, İHL öğrencilerinin başarıya odaklanması gerektiğini, bunun Türkiye hatta tüm dünyadaki İslam ülkelerinin geleceği için çok önemli olduğunu ve her bir İmam Hatipli öğrencinin, öğrencilik yıllarından sonra ve gelecekte bulundukları ortamda fikirlerine danışılan, yaşadıkları topluma yön verecek meziyetlere sahip kanaat önderleri olacağının altını çizdi. Açıkgöz "Öğrencilerimiz okul dışındaki vakitlerinde mutlaka kültürel faaliyetlerle ilgilenen sosyal bireyler olmalı, sanatla, sporla, sinemayla ilgilenmeli, entelektüel yeteneklerini geliştirmeliler."dedi

Açıkgöz'e Öğrenciler Yoğun İlgi Gösterdi

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Açıkgöz, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi, Mustafa Açıkgöz'den imza talep eden ve fotoğraf çekilmek için birbiriyle yarışan M.Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e ilgisi görülmeye değerdi.