AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Çalış beldesine giderek esnaf ve vatandaşları ziyaretinde bulundu.

Çalış halkı genç vekil adayını bağrına bastı...

AK Parti Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve beraberindeki heyeti Çalış kasabasında AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal, Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ve partililer ile çok sayıda vatandaş karşıladılar.

Anne tarafından Avanos, Baba tarafından Kozaklılı olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan'ı seçim çalışmaları kapsamında ziyaretinde yoğun ilgi ile karşılayan Çalış Kasabası bağrına bastı. 

Partililerin ve vatandaşların gösterdiği ilgi ve destek karşısında duygulanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, gönül diliyle konuşarak “ Bütün Gücümü sizlerin dua ve destekleerinden alıyorum” dedi. Bu toprakların bir evladı olarak memleketime ve ülkeme hizmet etmek adına aday olarak karşınızdayım. İnşallah sizlerden aldığım güç ile, teşkilatlarımızın, halkımızın desteği ile Milletvekili olmak için bugün burada sizlerle beraberim. Her zaman olduğu gibi el ele omuz omuza vererek 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde de sizlerle beraber yine tarih yazacağız” dedi.

Ana ocağında kendisine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Milletvekili Adayı Çalışkan;" İnşallah sizlerinde desteğini alarak, bugün burada olduğu gibi yarında yine meydanlarda omuz omuza, sırt sırta vererek Avanos'un, Kozaklı'nın , Nevşehir'in ve Türkiye’nin geleceğini, Büyük Türkiye’nin geleceğini hazırlayarak, gelecek nesillere iyi bir Türkiye bırakmak için çıkmış olduğumuz bu yolculukta hep yanımızda olmanızı istiyorum. Ve görüyorum ki ana diyarı Çalış kasabamız çoktan kararını vermiş. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.