AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Acıgöl İlçesi’nde çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili aday Gizligider, burada büyük bir coşkuyla karşılandı.

AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Acıgöl İlçe girişinde kalabalık bir halk topluluğu  tarafından karşılanan Gizligider’e vatandaşlar, geçmiş seçimlerde olduğu gibi destek olacaklarını belirttiler. Vatandaşlar, Acıgöl’ün, AK Parti’nin kalesi olduğunu söyleyerek ,07 Haziran akşamı Nevşehir’de 3-0’ı ilan edeceklerini belirttiler.

Acıgöl’de Partisinin ilçe teşkilatını da ziyaret eden Gizligider ve partililer, daha sonra esnafları ziyaret ederek projelerine ilişkin bilgiler aktardılar.  Acıgöl’de başta çiftçi sorunları olmak üzere bir çok sorunun çözüme kavuştuğunu ifade eden Gizligider; “Acıgöl için milletimiz için yapacak çok şeyimiz var, halkımızdaki samimiyet, gözlerindeki heyecan bizlerdeki hizmet aşkını ikiye katlıyor, inşallah Nevşehir’imiz ve Acıgöl’ümüz için hizmet yarışı bundan sonraki süreçte de devam edecek. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında aşk için, muhabbet için, buradayız.  Acıgöl’ümüz hizmetlerimizle birlikte çok farklı bir görünüme kavuşacak” dedi.

Esnaf ve kahvehane ziyaretlerinin ardından İlçeye bağlı köyleri de ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Gizligider ve Partiler, burada yoğun sevgi gösterileri arasında karşılanıyor. Köylerde vatandaşlarla sohbet eden Gizligider; “Bizim halkımıza, halkımızın bize olan inancı tamdır, inşallah 7 Haziran akşamı vatandaşlarımız AK Parti’ye gereken desteği verecek ve Partimizi 4. kez iktidara taşıyacaklardır” diye konuştu.