Nevşehir’in Avanos İlçesine bağlı köylerde seçim gezilerini devam ettiren Nevşehir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Murat Göktürk, geziler sırasında köy sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılaşıyor. Ziyaret ettiği her köyde vatandaşlarla kısa sohbetler yapan Göktürk’e başta turizmciler olmak üzere esnaflar büyük moral kazandırıyor.

Avanos İlçesine bağlı köylerde ve turizm bölgelerinde seçim gezisini AK Parti İl, İlçe ve Gençlik Kolları yönetim kurulu başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, belediye ve il genel meclisi   üyeleri ile sürdüren Murat Göktürk’e Avanos halkı büyük ilgi gösteriyorlar.

Öte yandan ziyaretler sırasında halkla kısa sohbetler yapan Göktürk’e vatandaşlar, köylerde alt ve üst yapı hizmetlerinin mükemmel olduğunu belirterek, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde kendilerine tam destek vereceklerinin sözünü vererek; “AK Parti Milletvekillerimiz başta olmak üzere bütün parti teşkilatlarımız bu güne kadar bizlere olan desteğini ve güvenini hep göstermiştir. Bizlerde 7 Haziran günü , üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız” şeklinde konuştular.

Gerçekleştirilen   ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu söyleyen  Nevşehir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Av.Murat Göktürk, insana odaklı hizmeti ana ilke olarak kabul eden bir düşünce içerisinde çaba harcadıklarını belirterek, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve destekten dolayı, Avanos halkına teşekkür etti.