AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Yeni Sanayi ve Lale Sanayi Sitesinde ki gezilerine devam ediyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında her gün değişik merkezleri ziyaret eden Milletvekili adayları, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.

 Bu kapsamda AK Parti AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Lale ve Yeni Sanayi Sitelerini ziyaret ederek, buradaki yönetici,  sanatkar ve personelleri ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’in  Lale ve Yeni Sanayi Sitelerindeki esnaf ve sanatkarlara yönelik ziyaretlerine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu  da eşlik etti.

Sabah saatlerinde Lale Sanayi Sitesini ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, daha sonra tek tek sanayi esnafıyla tokalaştı. Sanayi esnafının istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, her zaman sanayicilerin yanında oldukları mesajını verdi.