Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, daha sonrada Nevşehir’de faaliyet gösteren Nevşehir Özel Halk Otobüsleri ile okul servislerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

Nevşehir Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Yaşar Esen ve durak çalışanı şoförlerini ziyaret eden Milletvekili Gizligider, şöförlerin dertlerini dinleyerek bir süre sohbet etti. Durak çalışanlarının şehir içi taşımacılıkta önemli bir görev yerine getirdiğini belirten Gizligider, halkın ulaşım hizmetlerinden sistemli olarak yararlandırılması yönünde vatandaş-şoför işbirliğinin en üst düzeyde ortaya konulmasının hizmet kalitesini de artıracağını kaydetti. 


Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Gizligider; "Meclis tatilde ama vekillerin tatili dostlarla hasbihalle olur.Şoförler Odası ve Otobüsçülerimizle taleplerini değerlendirdik.Ankara’da tekrar buluşup çözüm için kolları sıvamak üzere anlaştık" dedi..

Nevşehir Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Yaşar Esen’ de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek,Milletvekili Gizligider'e teşekkür etti.