Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Kars’ta yapılan Milletvekili Temayül Yoklamasının Komisyon Başkanlığına AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider görevlendirildi.

AK Parti teşkilatlarında 24 Haziran 2018 seçimlerinde milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları için müracaat eden Milletvekili aday adaylarının temayül yoklamalarını yapmak üzere AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından komisyonlar kuruldu. Bugünde (5 Mayıs 2018 Cumartesi günü) tüm Türkiye’de il merkezlerinde temayül yoklamaları yapılacak. Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Kars'ta  yapılacak Milletvekili Temayül Yoklamasının Komisyon Başkanlığına AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider görevlendirildi.

Gizligider: "Kars Milletvekilliği temayülünü 36 aday adayımızla gerçekleştirdik.Bizde kimin aday olduğu değil, bayrağı nasıl daha yukarı taşıyacağımızdır."

Temayül yoklaması öncesinde AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Komisyon Başkanı Abubekir Gizligider bir selamlama konuşması yaptı. Milletvekilleri adaylarına çıktıkları yolda başarılar dileyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamasında, "24 Haziran'da bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çok değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yürüdüğümüz bu yolda, gece gündüz demeden tüm illerde olduğu gibi Kars ilimizde de inşallah sandıkları patlatırcasına önce milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapmaya hazır mıyız? 24 Haziran'da milletvekili seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekili olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı düzgün bir şekilde milletvekili seçip göndermeye hazır mıyız? Milletvekilleri adaylarına çıktıkları yolda başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından AK Parti delegeleri tarafından oy kullanıarak temayül yoklaması gerçekleştirildi.