FİB Haber Merkezimiz tarafından arayarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettiğimiz AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Av. Ebubekir Gizligider “ Küçük bir hastalık geçirdim Doktorlarımız bana çok iyi bakıyorlar Allah onlardan razı olsun burada rahatım çok iyi kısa sürede iyileşeceğim inşallah “dedi.

Gizligider,Yattığı yataktan da olsa Nevşehir ve ülke gündemini yakından takip ettiğini ifade ederek,Nevşehir Milletvekili arkadaşlarımız olsun Başkanımız Hasan Ünver ve Ak Parti il ve ilçe Başkanlıkları olsun sürekli istişare halinde olduklarını ve Allah kısmet ederse iyileşir iyileşmez bende 30 Mart Yerel seçimlerine ilişkin çalışmalara başlayacağım dedi.

Gizligider,Tüm Nevşehirli hemşehrilerine bu vesile ile selam saygı ve sevgilerimi gönderiyorum,Bizlerden dualarını eksik etmesinler dedi.

Tedavisiyle bizzat kendi ilgilenen Hastane Yetkili Doktoru “Şu an milletvekilimizin sağlığı gayet iyi. Bize geldiğinde 39 derece ateş halsizlik,Gözünde Konjonktivit,baş ağrısı şikayetleri ile hemen hastanemizde tedaviye aldık.Halen hastanemizde tedavisini sürdürüyoruz korkulacak bir şey yok kısa bir süre daha kendisini hastanemizde misafir ettikten sonra taburcu edeceğiz “dedi.

AK partisinden milletvekilliği yapan Gizligider’ e FİB Haber Merkezi olarak geçmiş olsun dileklerini sunarak acil şifalar diliyoruz..