AK Parti Nevşehir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Sayın Ebubekir GİZLİGİDER yoğun geçen bütçe görüşmelerine hafta sonu ara vererek Nevşehir’e dönüş yaptı. 19-20 Kasım 2016 tarihinde katıldığı programlara ilk olarak Nevşehir’imizin emektar şoförleri ve servisçileri ile bir araya gelerek başlayan GİZLİGİDER şoförlerimizin sıkıntıları dinleyip gündeme dair muhabbet ettikten sonra servisçilerimiz ile ayrıldı. Ardından dizi sektöründe önemli bir yere sahip olan Nevşehir’imizde çekimine başlanan ve çekimleri devam eden ve ilk bölümü ile izlenme rekorları kıran AŞK ve MAVİ dizi setini ziyaret ederek oyuncular ile bir araya geldi.Oyuncuların güler yüzü ile karşılaşan GİZLİGİDER çekilen dizi için gereken desteğe hazır olduklarını bildirdi.
Cumartesi günü saat 14,00 da oynanan Nevşehir spor ve Kahramankazanspor maçına katılan GİZLİGİDER, Nevşehir sporumuzun 1-0 galip gelmesi sonucu sporcu kardeşlerimizi tebrik ederek stadyumdan ayrıldı. Saat 17.00’da Nevşehir Mega FM hafta sonu özel programına katılarak gündemi değerlendiren GİZLİGİDER yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişimi, Başkanlık sistemi ve Anayasa değişikliği gibi gündeme dair konulardan bahsetti. Gündem özel programına katıldıktan sonra Kasım ayı ilçe Danışma toplantısını gerçekleştirmek üzere Gülşehir ilçemize geçen GİZLİGİDER ilçe halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaştı gündeme dair konuşmalar yaparak ilçe haklımızın sıkıntıları dinleyip gerekli yardımların yapılacağını belirtti ve  ‘’bu güzel tablo için hepinize teşekkür ederim’’ diyerek NevşehirÜniak’ın düzenlemiş olduğu programa katılarak Üniversiteli gençler ile bir araya geldi. Gençlerimizi evlerinde ziyaret eden GİZLİGİDER ‘’Sizler Vatanımıza göz dikmiş alçak hainleri tankla topla değil bilginiz ve zekanız ile daha çok çalışarak yeneceksiniz ben buna inanıyorum’’ dedi ve gençler ile hasbihal etti.
Hafta sonu programını 20.11.2016(Pazar) tarihinde düzenlenen Hacıbektaş ve Kozaklı ilçeleri, İlçe danışma toplantılarına katılarak sonlandıran GİZLİGİDER yoğun geçen Plan ve Bütçe görüşmelerine katılmak üzere tekrar Ankara’ya dönüş yaptı.

IMG_3697IMG_3705IMG_3747IMG_3748IMG_3749IMG_3741