AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, hafta sonunu ziyaretler yaparak geçirdi. Milletvekili Gizligider, Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında incelemelerde bulunarak, Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman'dan bilgiler aldı. 

​Gizligider yaptığı açıklamasında bugün Tatlarin beldemizi ziyaret ettik, yaklaşık 5 milyon TL yatırımlarımızın bazıları olan okul, park, köprü, taziye evi, mesire alanını inceledik. Tatlarinli hemşehrilerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinledik dedi.


Milletvekili Ebubekir Gizligider, daha sonra burada Tatlarinli vatandaşlar ile bir araya geldi.  Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Gizligider,” 1 Kasım seçimlerinde ne söz vermişsek onların arkasındayız. Bizler halkımızın hizmetkarlarıyız. Nevşehir’e de yatırımlarımız aralıksız devam edecek. Sizler bizlere güvenerek desteklerinizi esirgemediniz. Şimdi bizlerde sizlerden almış olduğumuz destekler sayesinde ilimize yatırımların en güzelini yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Gizligider yaptığı açıklamasında bugün Tatlarin beldemizi ziyaret ettik, yaklaşık 5 milyon TL yatırımlarımızın bazıları olan okul, park, köprü, taziye evi, mesire alanını inceledik. Tatlarinli hemşehrilerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinledik dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, daha sonra Tatlarin Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Ferhat Adıyaman'dan kasaba ile ilgili bilgiler aldı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in ziyaretlerine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyman’da eşlik etti.