AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'u makamında ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Derinkuyu Belediye Başkanımız Bülent Aksoy’u makamında İlçe Başkanımız Hakan Demir ve İGM üyemiz Şenol Kendir ile birlikte ziyaret ederek Ak Belediyeciliğe kavuşan Derinkuyu’muz için yapılan ve yapılacak olan yatırımların istişaresini gerçekleştirdik." dedi.

Menekşe, Derinkuyu ilçemizde yapılacak çok iş olduğunu biliyoruz, Sayın Başkanımızın gücüne güç katacak projelerini hayata geçirme noktasında bizler de kendisini destekleyeceğiz” dedi.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “Belediyecilik; samimiyet, ihlâs ve gayretle çalışmayı gerektiren uzun soluklu bir yolculuk. Bu uzun soluklu yolculukta Derinkuyu Belediyesi olarak bizim için vatandaşımızın memnuniyeti hep ön planda olmuştur. İnsanı merkeze alan bir bakış açısıyla her yaştan Derinkuyulunun hizmetine koşuyoruz. İlçemizi cazibe merkezi haline getirmek için birlik ve beraberlik çalışıyoruz.  İlçemize hizmet etme heyecanı bizi daima dinamik kılmış, zinde tutmuştur. Bu bağlamda her zaman yanımızda hissettiğimiz Sayın Milletvekilimize bu nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.