AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş’in seçim çalışmalarına destek vermek için Ortahisar beldesine çıkarma yaptı.

İlk olarak AK Parti Ortahisar seçim bürosunu ziyaret eden, daha sonra AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş ile birlikte esnaf esnaf gezen Milletvekili Menekşe, vatandaşlarla sohbet edip, beldenin çözüm bekleyen sorunlarını dinledi.

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş için tüm Ortahisarlılardan destek ve dualarını isteyen Menekşe, bu seçimin ülkemiz adına büyük önem arz ettiğini ifade etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe burada yaptığı konuşmasında; "Ortahisar’dayız Teşkilatlarımız, Belediye Başkan adayımız ve AK gönüllü kardeşlerimizle birlikte vatandaşlarımız ile buluşmaya, kucaklaşmaya devam ediyoruz. Ortahisar Ak Parti ile Gönül Belediyeciliğine kavuşacak İnşallah. Tevazu Samimiyet ve Gayretle Durmak Yok Yola Devam" dedi.

"31 Mart Yerel Seçimleri Ülkemiz İçin Çok Önemli"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ortahisar beldesinin, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tarih yazacağını belirtip; “Yerel seçimlere artık bir aydan daha kısa bir süre kaldı. Ortahisar beldemizi AK Parti İktidarıyla yeniden buluşturmak için gece gündüz demeden, bıkmadan usanmadan her kapıyı çalıp her gönüle girerek hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye’nin ve Nevşehir'imizin her neresine baksak AK Parti’nin eserlerini görüyoruz. İstikrarın, hizmetlerin devamı için geleceğimiz için AK Parti demeliyiz.” dedi.