AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe Ramazan Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Menekşe mesajında; Rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma, paylaşma ve muhabbet yıldızının parladığı bir Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Bu ayda, eller her zamankinden daha çok iyiliğe açıldı. Fakirleri, kimsesizleri gözeterek, düşkünlere yardım ederek yardımlaşmanın ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın, yaraları sarmanın, insanların derdiyle dertlenmenin en güzel örnekleri sergilendi.

Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaştık. Böylece Allah’a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı'na ulaştık. Hepimiz için en özel günlerden biri olan, sevginin doruğa ulaştığı bir bayramı daha idrak ediyoruz.

Bu duygularla, bayramların bayram gibi yaşandığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer fırsat olmasını diliyor, Nevşehirli hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.