Nevşehir'den 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını il seçim kurulundan aldı.

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası milletvekili olmaya hak kazanan AK Parti'li Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk'e, düzenlenen törenle mazbataları verildi.

Nevşehir'den 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını Nevşehir il seçim kurulundan aldı.

Törende konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, zorunlu ve bir hayli sıkıntılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, "Seçim zorlu ve sıkıntılıydı. Karşımıza bir tablo çıktı. İnşallah bu tablo hayırlı olur. Nevşehir ve Türkiye'nin büyümeye, gelişmeye ihtiyacı var. Önümüzdeki tablo inşallah bu büyüme için yeterli olur. Hizmetler hızlı bir şekilde devam eder" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise, Milli İrade'nin tecelli ettiğini ifade ederek, "Milli İrade'nin gösterdiği yol doğrultusunda önümüzdeki süreci en iyi şekilde memleketimizin yararına olacak şekilde yürüteceğiz. Hem biz hem diğer partiler inanıyorum ki Türkiye'nin geleceğine emin adımlarla ilerlemesi için gerekli kararları gösterecekler. Nevşehir'imizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekillerine mazbataları teslim edildi