AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile bir araya gelerek Türkiye Gündemi ile İlimiz Nevşehir de yapılması planlanan Adalet Sarayı konusuna ilişkin konularda görüşme yaptılar.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile kahvaltıda bir araya gelen Nevşehir' Milletvekilleri 4. Yargı paketinden ülke gündemine ve Nevşehir de yapılması planlanan Adalet Sarayı konusuna kadar samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler. 

Adalet Bakanı Ergin ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekilleri,Nevşehir de yapılacak olan Adalet Sarayı na ilişkin yakında önemli gelişmelerin yaşanacağının müjdesini verdiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri görüşme sonrası yaptığı açıklamlarında:Sayın Adalet Bakanımız Sadullah Ergin ile yaptığımız görüşme sonrasında
 Nevşehir de yapılacak olan Adalet Sarayında istediğimiz degişiklik ve eklentileri neticelendirdik ihale ilanı inşallah en kısa sürede yapılacak bu vesile ile yakın ilgileri için Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin'e çok teşekkür ediyoruz dediler.