Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk ile birlikte Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü, Avanos'ta esnafları ziyaret ettiler.

Avanos Belediyesini ziyaret eden Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan ve Av. Murat Göktürk, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü ile Başkanlık Makamında bir araya gelerek çay içtiler ve sohbet ettiler.

Ziyarette Adalet ve Kalkınma Partisi Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ve milletvekillerinin danışmanları da hazır bulundu. Avanos Kadın Girişimler Kooperatifinde öğlen yemeği yendikten sonra, Merkez Camiinde kılınan öğle namazına müteakip Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan'a ziyaret gerçekleştirildi.

Kurum ziyaretlerinin ardından Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Parmaksız ve parti teşkilat üyeleri ile birlikte, Avanos esnafları ve İğdeli Kışlalılar Yardımlaşma - Dayanışma Derneğine ziyaretler gerçekleştirildi.
 
Esnaf ve dernek ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen heyet, gündeme ilişkin konular üzerinde sohbet ederek vatandaşları dinledi. Vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek istek ve görüşlerini dile getirdi. Esnaf ziyaretlerinin ardından ilçemizde inşaat çalışmaları başlayan yeni hastane, çalışmaları tamamlanmak üzere olan yeni kapalı spor salonu ve Belediye tarafından yapılarak ihale edilen kapalı halı sahada incelemeler yapıldı.
Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk, İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü kapalı halı sahayı gezdikten sonra halı sahada futbol oynayan gençlerin yeteneklerini penaltı çekerek test etti.