Teröre destek veren sözde milletvekillerinin Dokunulmazlıkların kaldırılması için Anayasa değişikliği konusunda hazırlanan teklife AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider imzalarını attı.

Konuya ilişkin olarak AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamasında ; "Kravatlı eşkıyaların dokunulmazlıkları nın kaldırılması için Anayasa değişikliği teklifini verdik." dedi.


Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de açıklamasında; "Teröre destek veren sözde milletvekillerinin dokunulmazlıkları için geçen hafta anayasa değişikliği teklifimizi imzaya açmıştık. İmzalar tamamlandı. Biraz önce de teklife imzayı bizzat bende attım. İnşallah bugün yarın milletliklerimizin teklifi Meclis'e sunulacak her şey ayan beyan ortaya çıkacak. Kim dokunulmazlığından korkuyor, kim korkmuyor otaya çıkacak. Kim teröristleri destekleyen milletvekillerini bu Melis'te barındırıyor kim barındırmıyormuş onlar ortaya çıkacak. Her şey milletimiz tarafından görülecek. Çok hızlı bir şekilde konuyu görüşeceğiz.

Teklife imzasını atan Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk'te Yeni anayasa çalışmasının devam ettiğini belirterek, AK Parti olarak yeni anayasa yapmaktan geri adım atmayacağız. İnşallah sivil bir anayasayı geçirdiğimizde milletimize söz verdik ve yaptık diyeceğiz. Milleti değil devleti tanımlayan, güçler ayrılığı ilkesi ve başkanlık sistemini öngören bir anaysa için çalışmalarımızı tamamlıyoruz. En kısa zaman gerekli adımları atacağız ve kemale erdiğini düşündüğümüzde milletimizin dikkatine ve Meclis'e sunacağız.