Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Regaip Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladılar.

Ak Parti Milletvekillerinin kutlama mesajları;
 
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Erdal Feralan;
 
'Güzel dinimiz için her gün, her an önemlidir ama bir yılın içinde öyle mübarek günler ve geceler vardır ki bunların değerini bilmek her inananın görevi olmalıdır. Özellikle üç mübarek ay olan Recep, Şaban ve Ramazan-ı Şerif ve bu aylar içerisinde bulunan Regaib, gecesi ilâhî feyiz ve bereketle bezenmiştir. Bu mübarek gün ve gecenin, Allah’tan mağrifet dileyerek, geçmiş günahlardan arınmayı ve gelecek de aynı günahları işlememeyi dileyerek geçirilmesi gerekmektedir. Vatanımız milletimiz ve devletimiz için dualar ederek, tüm ölmüşlerimizin, şehitlerimizin ruhuna fatihalar göndererek bu mübarek günü değerlendirmeyi Allah hepimize nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli hemşehrilerimizin Regaip Kandili'ni en içten dileklerimizle tebrik eder, bu mübarek gecenin tüm hemşehrilerimiz, vatanımız, milletimiz, devletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
 
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk;
 
Rabbimizin bize bahşettiği, bağışlanma fırsatlarının olduğu, 3 ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Üç ayların başlamasıyla birlikte eriştiğimiz İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkanı bulacağı ve bugün idrak edeceğimiz Regaip Kandili, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna gecelerden birisidir. Bu mübarek gecede bol bol dua ederek Rabbimizden şefaat ve merhametle birlikte ülkemiz, İslam alemi ve tüm dünya için barış ve huzur dilemeliyiz. Yaptığınız duaların ve ibadetlerin Rabbim katında kabul olması dileğiyle; milletimiz ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, nice kandillere kavuşmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
 
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider;
 
Bilindiği üzere; Regaip, herhangi bir şeyi istemek, arzulamak, onu elde etmek, bol ihsan, çok değerli hediyeler gibi anlamlara gelmektedir. Böylesine önemli gün ve geceler ise manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza ve yenilememize vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir. Mübarek aylara girmemizin bir müjdecisi olan Regaip Kandili'ne erişmenin mutluluğunu milletçe yaşamaktayız. Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek üç aylarında başlangıcı olan bu gecenin manevi mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli kandiller nasip etsin.