AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir'de ki devam eden projeler ve planlanan yatırımların konuşulduğu ziyarette, Nevşehir'e hizmet noktasında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin çok verimli geçtiğini dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz , Nevşehir'de yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımların takibinin yapıldığını kaydetti.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ziyaret sonrası Maliye Bakanı Naci Ağbal'a teşekkür ederek, Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir'e hizmetin en iyisini sunmanın gayretinde olacaklarını dile getirdi.

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de açıklamasında; "Maliye Bakanımız Nevşehir'in dev projelerini gerçekleştirmemiz için bize tam destek. Allah utandırmasın inşallah..." dedi.

Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk te ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Ankara’da tüm Nevşehir Milletvekilleri olarak Nevşehirli hemşehrilerimizden aldığımız sinerjiyle büyük bir uyum ve birliktelik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nevşehir'imiz için ulaşımda, sağlıkta, turizmde ve lojistikte gelişim sağlaması amacıyla projelerimizi ve kaynak taleplerimizi Bakanı Naci Ağbal’a götürdük. Konuları birlikte tartıştık Bakanımızın görüş ve önerilerini aldık. Ayrıca Nevşehir için takip ettiğimiz konuları ve taleplerini bakanımıza arz ettik.Oldukça verimli geçen toplantı sonrasında talep ettiğimiz ödeneklerin Bakanlık tarafından Nevşehir'imize aktarılacağına inancımız tamdır.Önümüzdeki günlerde diğer bakanlıklarada ziyaretlerimiz devam edecek olup bu çalışmalarımızın Nevşehir'de başlayan değişime katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi. 

Nevşehir'in bürokrasi ve siyasetçilerinin birlikte hareket ederek, Nevşehir'e yeni yapılacak olan yatırım ve projelerin takipçisi olmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.