Nevşehir AK Parti Vekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider ile Murat Göktürk, FİB Haber Merkezine ortak yayımladıkları mesajda öğrenci ve öğretmenlere başarı dilediler.Vekiller 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde, öğrenci ve öğretmenlere başarılar dilediler.

 

Nevşehir AK Parti Vekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider ile Murat Göktürk yaptıkları yazılı açıklamayla,  2012-2013 eğitim-öğretim döneminde, öğrenci ve öğretmenlere başarılar dilediler.

 

Nevşehir AK Parti Vekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider ile Murat Göktürk bu hafta okula ilk başlayacak olanlar için uyum eğitimi ile açılan okullarda başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirerek Nevşehir’in eğitimdeki başarısının devam edeceğini ve bunun için başta öğretmenler olmak üzere öğrenci ve velililerin üstün gayret göstereceklerine inandıklarını belirtiler.

 

Nevşehir Milletvekilleri ortak yayımladıkları mesajda şunları ifade ettiler:

 

"İlimiz Eğitim Öğretim açısından son yıllarda Türkiye genelinde isim yapan bir ildir. Okullarımız velilerimiz, öğretmenlerimiz yöneticilerimiz arasında iyi bir işbirliği mevcuttur. Eğitimde kalite ve başarı için yapılan yeni okullar ve ek binalarla kalabalık sınıf mevcudiyetleri aşağı düşmüş, okullarımızın donanımları ve ders araçları modern hale getirilerek tüm okullarımız birbiriyle yarışır olmuştur. Çocuklarını eğitim öğretime kilitleyen ve bununla anılan bir kent olarak kentimizdeki eğitimin kalitesini her geçen gün daha da artmaktadır. Okula uyum çerçevesinde bu yıl ana sınıfına ve ilkokula yeni başlayan miniklerimizin ve velilerinin, okulun ilk günlerindeki heyecanlarını anlayabiliyoruz. Hükümetimizin eğitimde köklü bir değişim olarak gördüğü "4+4'+4' kesintisiz eğitim sistemi bu eğitim döneminde ilk kez uygulanacak olması nedeniyle okullarımız, sınıflarımız ve eğitimci kadrolarımız yeniden düzenlenmiş olup, bu konuda kentimizin genelinde her hangi bir sorun yaşanmayacaktır. Ayrıca eğitim yılının güvenli ve verimli geçebilmesi için yetkililerce tüm tedbirlerin alınmıştır.

 

Nevşehir  Üniversitemiz yeni açılan bölümleri ile bu yıl daha fazla öğrenciye ev sahipliği yapacaktır. Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Üniversitemize bu yıl yeni kayıt ile gelen öğrencilerimize kentimize hoş geldiniz diyoruz. Öğrencilerimizin konaklamalarındaki sıkıntıları gidermek yurt yapım çalışmalarımızda sürüyor. Amacımız kentimize gelen hiçbir öğrencinin konaklama sıkıntısı yaşamamasıdır. Bu vesile ile tüm üniversite öğrencilerimize ve hocalarımıza yeni eğitim döneminde başarılar diliyoruz.

 

Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenlerimiz; daha önceki yıllarda eğitimde yakaladığımız başarıyı sizler ile birlikte velilerimiz ve Nevşehir hemşerilerimiz ile hep birlikte gururla paylaştık. Uluslararası arenada ülkemizin yerinin eğitimle değişeceği bilinci ile amacımız çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknoloji kullanabilen, özetle kendisine ve milletine yararlı bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır. Daha güzele daha iyiye layık olan ülkemizin, geleceğe bu misyonla ve başarılı gençlerle yürüyeceği malumunuzdur. Başarımızın devam etmesi için başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere hepimiz üstün gayret göstermek zorundayız. Bu vesile ile 2012-2013 eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını ve tüm öğrenci ve öğretmenler içinde başarılı olmasını diliyoruz”