AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Av. Murat Göktürk ve Av.Ebubekir Gizligider, Afyonkarahisar’da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamanın ardından şehit olan 25 askerin ailelerine baş sağlığı dileyerek mesaj yayımladı.

Mesajda, "Bu patlamada şehit olan 25 kardeşimizin acılı ailelerine sabırlar diliyoruz. Son günlerde maalesef gerek terör olaylarında, gerek trafik kazalarında asker ve polis kardeşlerimiz hayatlarını kaybetmiş ve bu durum tüm vatandaşlarımızda olduğu gibi bizlerde de derin bir acıya sebep olmuştur. Duyulan üzüntü ve çekilen acılar azalmadan Afyonkarahisar’da meydana gelen son olay üzüntümüzün kat kat artmasına neden olmuştur. Güzel ülkemizin büyük bir imtihandan geçtiğini düşünüyorum. Çetin ve zor bir sınav veren Türkiye, 'Büyük Türkiye' olma idealine yaklaştıkça, üzerindeki kara bulutlar daha da yoğunlaşmaya başlamış, ülkemizdeki istikrarı ve bu istikrarla milletimizin kavuşacağı güzel günleri engelleme adına iç ve dış unsurlar çaba ve çalışmalarını artırmışlardır" ifadelerini kullandı.

"Bütün bu uğraşılara rağmen iktidarımız bu yolda, her bir vatandaşının her şeyden daha değerli olduğu inancıyla ‘Büyük Türkiye’ idealine doğru emin adımlarla ilerlemesini sürdürmeye devam etmektedir" diyen Nevşehir Milletvekillerimiz, ortak mesajlarını şöyle tamamladı:

"Hiç bir yılgınlık ve çaresizliğin kırıntısı bile söz konusu değildir. Hükümet olarak bu sıkıntıların bertaraf edilmesi hususunda her tür çaba, tüm kurumlarımızda koordineli olarak kararlılıkla sürdürülmektedir. Hükümetimiz vatandaşlarımızın can güvenliğini her şeyden daha fazla önemsemekte, hassasiyetle güvenlikle ilgili gerekli çalışmaları yapmaktadır. Son olarak vatani görevini yaparken şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyor, yaralı kardeşlerimizin de en kısa zamanda iyileşmelerini temenni ediyoruz." Dediler.