Bölgenin en çok dinlenen radyo istasyonu, 96.5 MHz frekansından yayın yapan Ürgüp FM’de Hergün bir "Milletvekili" Canlı Yayın Konuğu oluyor. 

Ürgüp FM Radyo Sahibi Gazeteci - Yazar ve Kültür Bakanlığı Halk Şairi Ayşe Paslanmaz, 3 Gün boyunca 3 Milletvekilimizi canlı yayınla radyomuzda konuk edeceğiz. Ülke gündemi ve Nevşehir'e dair çok önemli açıklamaların yer alacağı proğramımızı www.fibhaber.com ortak yayınıyla Ürgüp FM'den dinleyebilirsiniz.


Açıkgöz Pazar Günü Ürgüp FM'de...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ 25 Aralık 2016 Pazar günü saat 15.00 te yerel ve ulusal gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere Ürgüp FM canlı yayın konuğu olacaklardır.

Gizligider Pazartesi Günü Ürgüp FM'de...
AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir GİZLİGİDER 26 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 15.00 te yerel ve ulusal gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere Ürgüp FM canlı yayın konuğu olacaklardır.

Göktürk Salı 
Günü Ürgüp FM'de...
AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Mustafa AÇIKGÖZ, 27 Aralık 2016 Salı günü saat 18.00 te yerel ve ulusal gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere Ürgüp FM canlı yayın konuğu olacaklardır.

Ürgüp FM - www.fibhaber.com iş birliği ile ortak yayında sizlerleyiz.