Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider vatandaş buluşmaları sürüyor.Nevşehir Vekilleri Derinkuyu ilçesinden sonra bugünde Ürgüp ilçemiz köylerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

 

Nevşehir Milletvekillerinin Seçimden seçime değil her fırsatta hemşehrilerimizle olmaya devam ediyoruz sloganıyla Nevşehir Siyasi tarihinde bir ilke imza atarak vatandaşlarla birlikte kucaklaşması taraflı tarafsız tüm kesimden büyük takdir topluyor.

Genel seçimlerden sonra,Nevşehir Milletvekillerimizin başlayan vatandaş buluşmaları için köy köy ilçe ilçe ve beldelerin tamamına yakınıyla sokak sokak mahalle mahalle gezen Nevşehir Milletvekillerimiz Dün Derinkuyu ilçemize ve köy ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından bugünde Ürgüp ilçesine bağlı köylerin ziyaretlerine başladılar.

 

Nevşehir Milletvekillerimizin Ürgüp ilçemize bağlı İbrahimpaşa köyünden sonra Bahçeli köyünde muhtar ve vatandaşlarla bir kahvehanelerde yapılan hasbıhal sohbetlerinden sizler için seçtiğimiz bir görüntü yer alıyor.