Nevşehir Milletvekilleri Ürgüpte düzenlenen iftar yemeğinde Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılan ve planlanan hizmetleri görüşerek muhtarların sorunlarını dinledi.

 

Nevşehir Milletvekilleri Muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu

 

Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal FERALAN ve Av. Murat GÖKTÜRK, Ürgüp Perissia Otelde verilen iftar yemeğinde parti üyeleri ve muhtarlar ile bir araya geldi.

 

9 Ağustos Perşembe akşamı Ürgüp’te verilen iftar yemeğine;  Nevşehir Milletvekilleri Sayın A. Erdal FERALAN, Sayın Av. Murat GÖKTÜRK, İlçe Kaymakamımız Sayın Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanı Sayın Fahri Yıldız, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Abdulkadir TATAR, Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Sayın Kazım SUNAR, Ürgüp  Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet Koçak, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları ile parti yönetiminin yanı sıra, Belediye Meclis Üyelerimiz, Belde Belediye Başkanları ve Köy Muhtarları katıldı.

 

Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Av. Ebubekir GİZLİGİDER Arakan'da ki Müslüman kardeşlerimizin bulunduğu Mayanmar da incelemelerde bulunmak üzere gerçekleştirilen yurt dışı ziyaretine katılması dolayısıyla iftar yemeğinde katılamadı.

 

Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı ve Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından Nevşehir Milletvekillerimiz ve Protokol üyeleriyle beraber istişare toplantısında Köy Muhtarlarının sorunlarını dinlediler.

 

Toplantıda köylerin başlıca sorunları ele alındı. Yapılan çalışmaların hangi aşamada olduğu, çalışma programına alınan projeler ve önümüzdeki yıl yatırım planına alınacak olan çalışmalarla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

 

Perissia Oteldeki iftar programının ardından Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Şüküroğulları pastanesinin terasında Ürgüp manzarası eşliğinde istişare ederek fikir alışverişinde bulundular.