Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Nevşehir konusunda görüşerek istişarelerde bulundular.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ilk olarak Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Nevşehir ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Nevşehir e yapılacak yatırımlar için Kalkınma Bakanlığından destek istendiği bilgisine ulaşıldı.


Vekiller, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki’yi Ziyaret Ettiler

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,’’ Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettik. Bakanımızla; Nevşehir’in ihtiyaçları ve yeni projelerle ilgili istişare ettik” dedi. 

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de "Nevşehir'e yeni sürpriz müjdelere hazırlanıyoruz. Sıcak Asfalt Plent İstasyonu, Arıtmalar, yeni yatırımlar, Durmak Yok..." dedi.

 "AK KADROLAR ÇALIŞIYOR"

Öte yandan dünde AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz kendi makamında, Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu ağırladı. 
 AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ile Belediye Başkanı Hasan Ünver'in de yer aldığı Ziyarette, Nevşehir ile ilgili hayata geçirilecek projeler hakkında istişarelerde bulundu. 

Açıkgöz gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin olarak açıklamasında; “Şehrimizi daha ilerilere götürecek çalışmalar için girişimlerimizi sürdürüyoruz.  Gerekli ziyaretleri yapıyor ve şehrimiz için istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah daha çok çalışarak Nevşehirimizi daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Prof. Dr. Nabi AVCI ileTBMM deki nöbetçi Bakan odasında ziyaret gerçekleşti. Ziyarette Kapadokya Bölgemizin Geleceği Ve Turizm konusunda da Bakan Avcı ile istişareler yapıldı.


Bakan Avcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarından dolayı Nevşehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver'i tebrik etti.