Ortahisar kasabası Ürgüp Bağbozumu festivali derken hafta sonunu da boş geçmeyen Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Hacıbektaş ilçesi Köy ve Beldelerini Sokak Sokak Dolaştılar.


Nevşehir Milletvekillerimiz Hacıbektaş ilçesi Köy ve Beldelerini Sokak Sokak Dolaştılar.
Nevşehir Milletvekillerimiz Erdal FERALAN, Murat GÖKTÜRK, Ebubekir GİZLİGİDER Hacıbektaş Ak Parti İlçe Başkanı Harun ÇELİK, Karaburna Belediyesi Kurucu Başkanı Yusuf KOÇAK, İlçe teşkilat üyeleri ile birlikte yapılan, Hacıbektaş Köy ve Beldelerinde halkın arasında halkımızla kucaklaştılar.

Cumartesi günü saat 10 da başlayan köy gezisi Killik köyü ile başlayıp, Hıdırlar, Aşağı Barak, Bel Barak, Köşektaş, Kızılağıl Beldesi, Kayaltı köyü, Avuç Köyü, Karaburna Beldesi ve Karaburç köyü ziyaretleri ile anlamlı güzel, halkla vekil birlikteliği yaşanmış oldu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen Milletvekili vatandaş buluşmasında sorunları dinleyen vekillerimiz köylerin çeşitli sorunlarını muhtar ve köy sakinlerinden öğrenip notlar aldılar.

Hacıbektaş Köyleri ve beldelerine yapılan bu gezilerde köy ve belde sakinlerinin vekillerimize, olan ilgileri alakaları oldukça güzeldi. Gerek köylerimize gerekse ülke genelinde yapılan çalışmalardan, hizmetlerden memnun olduklarını, eksik yapılmayan diğer hizmetlerinde zamanla yapılacağını, yeterki ülkemizde birliğin - dirliğin bozulmamasını, her gün şehit haberlerinin olmamasını en büyük temennileri arasında yer almıştır.
Bu ziyaretler sonrası Gerek vatandaşlarımızın gerekse Vekillerimizin yüzleri gülüyordu...