Cuma günü Meclis Genel Kurul çalışmalarının tamamlanmasından sonra Nevşehir’e gelen GİZLİGİDER önce Kazakistan Bağımsızlık gününe katılarak Sayın Büyükelçiye Fahri Nevşehirlilik unvanı verilmesi ve devamında İl Danışma Kurulu toplantısına katılmışlar AK Parti Ailesi ile kucaklaşmışlardır.

3 Aralık Pazartesi günü ise Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal FERALAN ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Sayın Mustafa EKİZ’İ Oda Başkanlığında ziyaret ederek sürecin başından itibaren bizzat takipçisi oldukları PATATES üreticisinin sorunları başta olmak üzere İlimiz Tarımı ve Ziraat Odası çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunmuşlardır. 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Gizligider ve Feralan Ziraaat Odası Ziyaretlerinde yaptıkları açıklamalarında; En son Kızılcahamam da ki toplantıda Patates üreticileri ve çiftçilerimizin sorunlarını bizzat Sayın Başbakanımıza konuyu ilettiklerini de dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz,Çiftçilerimizi,Sivil toplum örgütleri Ziraat  Odaları ve Tarım müdürlüğü ile tarımın uzman isimleri ile görüşmelerde bulunduk Artık bu konunun kalıcı çözümüne ilişkin olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Nevşehir patates çiftçilerinin sorunlarını orta ve uzun vadede çözümüne ilişkin Tarım Bakanımız Sayın Mehdi Eker önümüzdeki günlerde Nevşehir e geleceğini belirttiler.

Nevşehir üreticisi ve çiftçilerimizin tamamıyla yanında olduğumuzu sorunlarının her daim çözümüne ilişkin takipcisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Siyasi yönde bazı muhalif partilerin çözüm üretmek yerine sırf siyaset yaparak,vatandaşlarımızın ekmeklerini siyasi malzeme yaparak kullanmalarını çok çirkin buluyoruz.
Biz AK PArti hükümetimiz ve Nevşehir milletvekilelrimiz olarak sadece Tarım Bakanı değil,ekonomi Bakanı Çağlayan ve enerji Bakanımız Sayın Yıldız ilede görüşmeler yapıyoruz.Yakında Çiftçilerimiz bu konuda somut gelişmeleri takip edebilecekler.Dün olduğu gibi bu günde yılların sorununun çözümüne ilişkin kalıcı çözümler üreteceğimizen kimsenin bir şüphesi olmasın dediler. 

Yine bu vesile ile Basın mensupları arkadaşlarımıza Objektif ve konunun sürekli kamuoyuna getiirlmesinde gösterdiği güzel çalışmaları içinde teşekkür ediyorum.

Ayrıca Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ekiz e de yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz dediler.