Adalet ve Kaklınma Partisi Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nı ziyaret etti.  Ziyarette Başkan İhsan Bostancı, KOP Bölgesi, KOP Eylem Planı ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi'ni Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir İl Özel İdare Genel Seketeri Savaş Benli, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile birlikte ziyaret eden Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'e KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, İdare'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin açıklamasında; "KOP kapsamında Konya'dayız. Nevşehir 'imizin ve bölgemizin gelişimi için çalışıyoruz. Nevşehir Büyüyor " dedi.

Açıkgöz, Nevşehir ekibiyle beraber KOP İdaresi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi almak, Nevşehir için yapılacakları masaya yatırmak için ziyarette bulunduklarını belirtti.

Nevşehir de kırsal kalkınma, tarım ve hayvancılık konularında önemli çalışmalar yapıldığını ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de, KOP İdaresi ile birlikte bölgenin ve Nevşehir’ın gelişmesi için çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.