Nevşehir’de oluşturulan ve 54 Sivil Toplum Kuruluşunun destek verdiği Milli İradeye Saygı Platformu Üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti.

Milli İradeye Saygı Platformunun Türkiye Büyük Millet Meclisine yaptığı günü ziyarete 45 STK Temsilcisi Katıldı.

Ziyarete  Nevşehir Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği, Gülistan Derneği, Birlik Haber-Sen, TOÇ-Bir-Sen, Kültür Memur Sen, Enerji Bir-Sen, Bayındır Memur Sen, Genç Memur Sen, Emekli Bir Sen, Güldeste Derneği, Hak İş Sendikası Nevşehir Temsilciliği, Alemdar İmam Hatip Mezunları Derneği, Bem Bir Sen, Diyanet Sen, Eğitim Bir Sen, Enderun Eğitim Vakfı, Kır Çiçeği Aile Derneği, Memur-Sen, Mahmut Sami Ramazanoğlu Vakfı, Muhtarlar Derneği, Sağlık-Sen, Zümrüt Aile Derneği, Nevşehir Hayırlı Hizmetler Vakfı, Damat İbrahim paşa Gençlik Derneği, Deniz Feneri Derneği, Şuurlu Öğretmenler Derneği, İlim Kültür Vakfı, Karapınarlılar Derneği, Veren El Derneği, KAYDER, Mevlana Kültür Derneği, İHH Nevşehir Temsilciliği, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği, Kervansaray Derneği temsilcileri katıldı.

Milli İradeye Saygı Platformu Üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde ilk olarak Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti. Ziyaret öncesinde heyet üyelerine bir öğle yemeği veren Nevşehir Milletvekilleri yoğun meclis genel kurul ve komisyon çalışmaları hakkında da Platform üyelerine bilgiler verdiler.

Vekillerden Milli İrade Platformu’na Teşekkür; Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri, Milli İradeye Saygı Platformu üyelerini Meclis Milletvekilleri toplantı salonunda ağırladı. Milli İradeye saygı platformu üyelerine tek tek teşekkür eden Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Feralan, Göktürk ve Gizligider, Gezi olayları ile başlayan ve ardından 17 Aralık Operasyonları ile doruğa çıkan olayları değerlendirdi.

Gizligider, “Günümüzde Kalem Silahtan Daha Güçlü Olmuş.

Değerlendirmede Gizligider, “Günümüzde Kalem Silahtan Daha Güçlü Olmuş” Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, bugün yaşananların aslında Osmanlı döneminden bu yana yananlarla büyük benzerlikler içerdiğine değindi. Sözlerine “Hakkınızı Helal Edin” diyerek başlayan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, hem ülkenin geleceğine, hem çocuklarımızın geleceğine sahip çıkılan bu harekete katılanlara teşekkür etti. Gizligider, “Anlatmaya çalıştıklarımız parti meselesi değil. Aslında bu işler Osmanlı’dan bu yana ola gelmiş. Geçmişte eli silah tutunlar kullanılmış ama günümüzde artık eli kalem tutanlar kullanılıyor. Günümüzde kalem silahtan daha güçlü olmuş. Hangi parti olursa olsun. Biz diyoruz ki, biz seçimle geldik seçimle gidelim. Ama kasetle ulamalarla bu işler olmaz. Bunlar milli iradeye saygısızlıktır. Herkes yerini bilecek. Eğer sen yönetmeye talipsen kapı gezip bunlara oy verme diyene kadar kurarsın partini kapı kapı dolaşıp oy istersin. Dünyanın seçtiği yol bu değil mi? Kaç Gramsın, kaç kilosun seni de görürüz. Türkiye’nin imajını çok ciddi şekilde bozmaya çalışıyorlar. Geçen hafta yurt dışındaydım. Bizden önce birileri dolaşmış oraları. O kadar detay anlatılıyor ki şaşırıyorum. Bunlardan bizde onlarda kaybeder. Bazen iktidar hırsı gözleri bürüyebiliyor. Artık bilinç düzeyimizin yüksek olduğuna inanıyorum. Bizim niyetimiz hayır. Arkadan hançerleme ile başka yerlere hizmet etmeyle bir yere gelinmeyeceğini gördük. Bizler bugüne kadar hayırlı çalışmalar yaptık. 30 Mart ve sonrasında da hayırlı daha güzel çalışmalar yapmaya adayız” ifadelerinde bulundu.

Milletvekillerimize yapılan ziyaretin ardından Nevşehir Milletvekillerimiz ve heyet üyeleri hep birlikte TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek’i Makamında ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunarak günün anısına resimler çektirerek Nevşehir’e döndüler.

IMG-20140213-WA0004cemil çiçek ziyaret (1)IMG-20140213-WA0009IMG-20140213-WA0016IMG-20140213-WA0015cemil çiçek ziyaret (4)cemil çiçek ziyaret (5)