AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir’de faaliyet gösteren Özel Halk Otobüsleri ile okul servislerinin yöneticileri ile bir araya geldi. 

Nevşehir Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Yaşar Esen ve durak çalışanı şoförlerini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekillleri Açıkgöz, Menekşe ve Başkan Adayı Arı, 31 Mart Yerel seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında;" Şehrimizin fedakar şehir içi dolmuş esnaflarımızla AK kadrolarımız olarak bir aradayız.‬ ‪“Sevdamız Nevşehir için 'Bir Hayalimiz Var' diyerek, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Ari5’ya ve AK kadrolara desteklerinizi bekliyoruz. Gönül belediyeciliğimizin devamı için Nevşehir sevdalısı tüm hemşerilerimizin desteklerini ve dualarını bekliyoruz. Nevşehir, hepimizin; büyüyen ve gelişen Nevşehir için birlikte çalışacağız, milletimiz kazanacak. Cumhur İttifakı, milletimizin öz değeridir; yerli ve milli ittifaktır.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "‪Şehrimizin vefakar ve cefakar insanları, Bizlere hizmet verebilmek adına gecelerini gündüzlerine katan toplu taşımanın kalbi olan dolmuşçularımız ile bir aradayız. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Rasim Ari kardeşime destekleri tam, çok şükür.‬" dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'da burada yaptığı konuşmasında; "Nevşehir'imizde otobüs şoförlerinin şehrin önemli parçaları olduğunu belirterek, "Hizmetiniz çok önemli. Sizin verdiğiniz hizmet vatandaşı memnun ettiği zaman vatandaşın hayatına bir mutluluk, bir güzellik olarak yansıyor ki bu hizmetleri layıkıyla yaptığınız kanaatindeyim. Elinizden gelen gayreti gösterdiğinizi ben her zaman müşahede ediyorum. Sizin de sıkıntılarınız var dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Bunların farkındayız. İnşallah bu tür mağduriyetlerin giderilmesi için Allah nasip ederse elimizden geleni yapacağız" dedi.

Rasim Arı, otobüslerin toplu taşımada hizmet verirken hem şoförlerin hem de vatandaşların mağdur olmaması gerektiğini ve hizmetten iki tarafından memnun olması gerektiğini söyledi.

Nevşehir Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Yaşar Esen ise halk otobüsleri camiası olarak Nevşehir Milletvekillerimizi ve Belediye Başkan Adayı Sayın Rasim Arı'yı aralarında görmekten dolayı çok memnun olduklarını kaydetti. Belediye ile uyum içinde çalışmak istediklerini belirten Esen, "İnşallah nasip-kısmet olur da başkanlığınız olursa belediyemizle iyi bir diyalog içinde çalışmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.