Nevşehir AK Parti Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamasında Nevşehir Özel Organize Sanayi bölgesi esnaf ve üreticilerine müjdeyi verdi.

 Nevşehir Özel Sanayi Bölgesi Islah Organize Sanayi Bölgesine Dönüşüyor

Gizligider açıklamasında; Israrlı takibimiz netice verdi.Yıllardır konuşulan, Nevşehirli sanayicimizin talebi artık gerçek oluyor.Nevşehir Özel organize sanayimiz ISLAH ORGANİZE SANAYİİNE DÖNÜŞÜYOR.Böylece tüzel kişilik kazanarak altyapıda ve diğer yapısal sıkıntılarda yasal temsil sıkıntısı aşılacak, hem de organize sanayi teşvik ve indirimlerden firmalarımız faydalanacak.Hayırlı olsun inşallah dedi.

                           NEVŞEHİR ÖZEL ORGANİZE SANAYİİ ESNAF VE ÜRETİCİLERİNE MÜJDE.

Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Av. Ebubekir Gizligider ve Av. Murat Göktürk’ün Israrlı takipleri netice verdi. Özel organize sanayimiz ISLAH ORGANİZE SANAYİİNE DÖNÜŞÜYOR.

Böylece; Özel Organize Sanayiimiz tüzel kişilik kazanarak; hem altyapıda ve diğer yapısal sıkıntılarda yasal temsil sıkıntısı aşılacak, hem de organize sanayii teşvik ve indirimlerden firmalarımız faydalanacaktır.

Sanayii Bölgeleri Genel Müdürlüğü temsilcileri 03 Ocak 2013 tarihinde ilimize gelerek özel organize sanayii bölgemizde de incelemelerde bulunacaklardır.

Tüm Nevşehir halkımıza esnafımıza ve sanayicimize hayırlı olsun. 

Bir hatırlatmada Nevşehirli FİB Haber okurlarımıza olsun: Bugün 17.00-17.30 aralığında,TBMM bütçe görüşmelerinde Sahil Güvenlik Komutanlığının bütçesi hakkında AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider'in konuşması olacak.

Gizligider'in Meclis konuşmasında daha çok Nevşehirli
 patates çiftçileri ve Nevşehir'den bahsetmesi bekleniyor.