Meclis Genel Kurulunda, Elektrik Piyasası Kanunu Tasarısı görüşüldü. Genel Kurulda, Elektrik Piyasası Kanunu Tasarısının üzerinde verilen önergeler üzerindeki görüşmeler yapıldı. Yapılan bu Görüşmelerde Nevşehir Özel OSB’sindeki yatırımcılara beklenilen müjdeli haber AK Parti Nevşehir Milletvekillerinden geldi.

Meclis gündeminde görüşülen Elektrik Piyasası Kanununa, AK Parti Nevşehir Milletvekillerinin gayretli çalışmaları ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da destekleriyle kanuna ekletildi.

Nevşehir’de bulunan Özel Sanayi Bölgesinin, Islah Organize Sanayi Bölgesine dönüştürüleceği açıklandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk tarafından yapılan ortak açıklamada, Nevşehir’de bulunan Özel Sanayi Bölgesinin Islah Organize Sanayi Bölgesine dönüştürülmesi için yapılan girişimler neticesinde Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından buranın Islah Organize Sanayi Bölgesine dönüştürülmesi için çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, Nevşehir’ de Özel Sanayi Bölgesinin bu şekilde tüzel kişilik kazanacağı; altyapıda ve diğer yapısal sıkıntılarda yasal temsil sıkıntısının aşılarak Organize Sanayi teşvik ve indirimlerinden firmaların faydalanacağı belirtildi.