Nevşehir Özel OSB’nin, Islah OSB’sine Dönüştürülmesinde son engelde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk’ün gayretli çalışmaları sonucunda aşıldığı vurgulandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk tarafından yürütülen Nevşehir’de bulunan Özel Sanayi Bölgesinin, Islah Organize Sanayi Bölgesine dönüştürülme çalışmaları önünde bulunan son engelinde kaldırılarak sevindirici haber geldi.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk tarafından yapılan ortak açıklamada, Nevşehir’de bulunan Özel Sanayi Bölgesinin Islah Organize Sanayi Bölgesine dönüştürülmesi için yapılan girişimler neticesinde Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından buranın Islah Organize Sanayi Bölgesine dönüştürülmesi için çalışmaların mutlu sonla bittiği belirtildi.

Açıklamada, Nevşehir Özel Sanayi Bölgesinin bu şekilde tüzel kişilik kazanacağı; altyapıda ve diğer yapısal sıkıntılarda yasal temsil sıkıntısının aşılarak Organize Sanayi teşvik ve indirimlerinden firmaların faydalanacağı belirtildi.

AK Partili vekiller, konuyla ilgili olarak Gayretimize destek olan Sayın Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız’a, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Nihat Ergün’e, Komisyon Başkanı Sayın Mücahit Fındıklı’ya ve komisyon üyesi Nevşehir Milletvekili  Sn Erdal FERALAN’ a teşekkür ediyoruz. Nevşehir’e ve tüm iş adamlarımıza ve sanayicilerimize hayırlı ve uğurlu olsun denildi.