Nevşehir Protokolü'nün Sulusaray Buluşması.... Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün,Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan,AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver,Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz ve beraberindeki heyet bugün Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray kasabası Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.
Sulusaray Belediye binasında Başkan Yılmaz'la  bir süre görüşen heyet daha sonra Sulusaray Düğün Salonunda onurlarına tertip edilen öğle yemeğine geçildi.

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz konuklarına çömlekte hazırlattığı tandırda kuru fasulye ikramında bulundu.

Vekiller burada yaptıkları açıklamada, “AK Parti olarak Sulusaray belgesini kazanmış olmasının sevincini yaşamaktayız. Beldemiz gelişime açık bir belde ve bizler AK Parti hükümeti olarak beldemizin daha da kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Belde Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz’a da destek vereceğiz ve el birliği ile beldeye güzel hizmetler getireceğiz.” dediler.

Sulusaray Belde Belediye Başkanı Bayram Yılmaz da, tüm destek ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekillerine,Belediye Başkanı Hasan Ünver'e ,Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün,Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan,AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver,Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz  ve AK parti yönetimine teşekkür etti.