Nevşehir Lale Sanayi ve Yeni Sanayi sitelerinde gezilerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, 7 Haziran da yapılacak seçimlerde dua ve destek istedi.

Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında Yeni Sanayi ve Lale Sanayi sitesi gezilerine devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,   AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile  birlikte kalabalık  parti topluluğunun katıldığı gezilerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, buradaki yönetici,  sanatkar ve personelleri ile bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Yeni Sanayi Sitesini ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, burada tek tek sanayi esnafıyla tokalaştı. Sanayi esnafının istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, her zaman sanayicilerin yanında oldukları mesajını verdi.

Nevşehir Yeni Sanayi ve Lale Sanayi sitesindeki esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları, sanayi esnafının Ak Partiye teveccühünün her geçen arttığını belirterek, bu ilginin 7 Haziran akşamı sandığa yansıyacağına inandıklarını söyledi.

Esnafların yakın ilgi ve alakasına teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayları; “7 Nisan tarihinden itibaren tüm aday arkadaşlarımızla birlikte ziyaretlerimize başladık ve bugüne kadar aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda yaklaşık bir haftadır Yeni Sanayi ve Lale Sanayi sitesindeki üretim yapan esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik, onların sorunlarını dinledik. Esnaflarımızın bizlere ve partimize gösterdiği teveccüh bizleri onurlandırdı. Esnafımızın bu yoğun ilgi ve alakası 7 Haziran’da sandıkları AK Parti oylarıyla doldurup taşıracak. İstikrarın sürmesi, Türkiye’nin ve Nevşehir’in büyümesi ve daha da gelişmesi için AK Parti’nin 7 Haziran’da yeniden iktidara gelmesi gerekiyor. Biz halkımızın bu noktada AK  Parti’ye gereken desteği vereceğine inanıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımıza bizlere verdikleri desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştular.