Nevşehir Yeni Sanayi ve Lale Sanayi sitelerinde seçim gezilerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e sanayiciler; “Biz artık eski günlere geri dönmek istemiyoruz, kararımızda, gönlümüzde, tercihimizde sizden yanadır” dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Lale Sanayi ve Yeni Sanayi sitesi ziyaretlerine bugün de devam etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında her gün değişik merkezleri ziyaret eden Milletvekili adayları ve AK Parti  il yönetim kurulu üyeleri, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.

 Bu kapsamda AK Parti AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Lale ve Yeni Sanayi Sitelerini ziyaret ederek, buradaki yönetici,  sanatkar ve personelleri ile bir araya geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’in  Lale ve Yeni Sanayi Sitelerindeki esnaf ve sanatkarlara yönelik ziyaretlerine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu  da eşlik etti.

Sabah saatlerinde Lale Sanayi Sitesini ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, daha sonra tek tek sanayi esnafıyla tokalaştı. Sanayi esnafının istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, her zaman sanayicilerin yanında oldukları mesajını verdi.

Nevşehir’de AK Parti İktidarları ile birlikte, ekonomi grafiğinin tutarlı ve başarılı bir şekilde yükselmeye devam ettiğini ifade eden sanayiciler, Türkiye’nin gelişmesinde ve değişmesinde sanayicilerin oldukça önemli bir noktada bulunduğunu belirttiler. Geçmişle karşılaştırıldığında, bugünlerde  ciddi bir hareketliliğin yaşandığına vurgu yapan işletmeciler ve sanayiciler şöyle konuştu;  “AK Parti öncesi dönemlerini hatırlıyoruz da, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görüldüğü sonucu ortaya çıkıyor.  Lale ve Yeni Sanayi Sitelerinde işsizlik had boyutta idi, esnaflar sattıkları malın yerine yenilerini koyma noktasında ciddi sorunlarla boğuşmakta idiler. Hatta işsizlik o denli bir hale gelmişti ki, esnaf çaresiz sanayi meydanında bile çift kale maç yapar hale gelmişlerdi. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. Şehrimizde her alan faaliyet gösteren bizler  artık rahat ve huzurlu bir ortamda çalışıyor, İnşallah bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. Bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in esnaf gezileri devam edecek.